Fullt upp!

Midsommarveckan har vi haft fullt upp. Känns som att nu äntligen börjar man komma ikapp lite :) På bäckenfronten har det inte hänt mkt. Gjorde röntgen och läkaren skulle få svaren och sedan skicka vidare. Han har ej hört av sig än så jag tänkte ringa direkt till ryggkliniken någon dag och höra om han ens skickat remissen. Känner på mig att det inte blivit gjort. Borde han inte ringt och meddelat mig röntgensvaren? Har blovot så rädd för att hoppa på och av båtar nu. Ja hopp och stora steg och sånt som kan rucka till bäckenet. Fick även svar från en ortoped som ska vara bra att han kan titta på mig. Jag ska bara boka tid. Måste även byta läkare känner jag. Orkar inte lla på och jaga och dessutom göra hans jobb med att ta reds på var man kan få hjälp. Imorgon ska jag på tjejkväll! Väl behövligt :) mat och god dricka. Och snack :) Skrev ett inlägg om en händelse här strax innan midsommar som jag tog bort dagen efter. Kände mig inte redo att dela denna med alla. Min blogg är ju öppen kom jag på. Men de som läst som jag vet är det helt ok med att de läst. Någon dag ska jag skriva ett inlägg. För min egen skull. När jag är redo. Tror det är många som varit med om hemska saker. Livet blir inte detsamma fullt ut, men man kan leva ett fint och bra liv ändå. Man får lära sig att hantera saker och ting på ett nytt sätt. Kram så länge!

Knak som känns som en elektrisk stöt typ.. Någon mer som får så?

Senaste månaderna får jag knak, eller något sånt, typ lederna hoppar och ger med sig en som en stöt. Tex knakar det i ena sidan av bäckenet fast inte i SI lederna utan mer liksom det man sitter på och det känns som en stöt ända ner till foten. Samma sak händer i min vänster hand i närheten av tummen och går ut en bitni handflatan. Vad är detta???

Jobbeli jobb. Med mera.

Jo det är ju så att det är tänkt att jag ska börja jobba nu efter sommaren. Känns v Ldigt oroligt då jag senaste åren utbildat och jobbat med kapellmakeri. Ni kan ju tänka er själva att stå och balansera på båtar, sitta i de mest konstiga positionerna, böja sig mm. Sen sitta långa pass framför symaskin. Vet redan nu att det inte kommer att funka. Så vad ska man göra sen då? Börja jobba och sen bli sjukskriven? Har sagt till min läkare att det inte kommer funka. Var ju på röntgen förra vecka. Och väntar svar från min läkare som sedan skulle skicka remiss till ryggklinik. Var iväg och handlade idag och då såg jag läkarn sommskulle gå över ett övergångställe med barnvagn så han är väl ledig. Men ska man behöva vänta då eller? Snart är det midsommar oxå :) vi ska vara här hemma runtomkring. På en stor äng är det firande med dans, ponnyridning och tävlingar. Sen ska vi grilla och dricka gott. Valde att vara hemma för kag vet inte hur mkt jag orkar pga värk och brist på ork. Så är ju de vi ska va med trevliga oxå så det kommer bli skoj :) Har märkt att jag fått åderbråk oxå :( jag är rätt ljus i huden så syns rätt väl. Men jag har köpt brun utan sol till benen för de får jag aldrig färg på. Kanske kan dölja ådrorna lite. Orken har varit väldigt låg senaste tiden. Men jag har fått mkt gjort ändå. Har likson kört på ändå. Tyvärr mår väl inte ryggen och bäckenet så bra av det, men jag blir fan deprimerad annars. Man mår ju dåligt av att inte göra något. Brukar tänka att så länge jag kan gå, även om detvser ut som en långsam gravid kvinna så är det ok. Fast det är det ju inte egentligen. Men ni förstår säkert. Jämför man med de perioderna när man bara vill ligga ner, skrika och gråta så är det faktiskt ok ändå. Blev lite allt möjligt och lite huller om buller denna gång :) Ha en trevlig midsonmar alla !!! Kramen

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0