Glömde berätta

att det kan finnas andra orsaker till att jag mår lite bättre i bäckenet. Jag har tagit ut en hormonsprial oc så harvjag slutat gå till kiropraktorn. Det tyckte Andreas på capio var bra för hormonder påverkar bäckenet och kiropraktorn bör man inte gå till om det inte blir bättre och det blev det inte för mig. Nu så har de flesta spänningarna och smärtorna kommit tillbaka runt bäckenet ned i rumpen och ned i benen. Och så klart i ländrygg och bäckenfogar. Ja just det det syntes förändringar på bäckenfogen ifram oxå men då jag inte lider utav den som i bak så kommer förhoppningsvis steloperation i bak stabilisera tillräckligt så jag slipper i fram. Välddigt ovanligt oxå att man opererar där. Jag får bara ont i fram vid hastiga rörelser och man lär sig ju hur man ska hantera. Nu ska vi äta potaisgratäng och oxfile' :)De e bara skit med kärringen ;)

Nä då, men ibland känns det så. På måndag ska jag göra EKG och kolla blodtrycket. Mä ryslig och snurrig rätt ofta, men det kan ju bero på massa saker, men lika bra att kolla. Nu e det helg och vi ska basta och kanske blir set en liten bilitflykt i morgon. Trevlig helg!

Var inget bakslag & träning

För blockaderna avtar om man inte har något inflamatoriskt som kortisonet kan hjälpa för. Och det var ju bra att det inte var inflamatoriskt oxå. Nu är det ungefär som vanligt. Hanterbart men så tråkigt att ha ont. Just nu är det väldigt bra jämfört med förut, men det beror på att jag lärt mig att ta det lugnt, kanske för lugnt för vågen visar några kg plus. Måste hitta någon bra träningsform som funkar. För de är inte farligt att träna då man får ont, men man får ju så in norden ont så man får väl pröva sig fram. Tips på träning någon? Promenader under 30 min har funkat förr. Ska ju få ett sånt där sacrum ortros bälte oxå. Har ett bälte som man spänner runt bäckenet ett grått är det samma? Nu är det fredag pch snart helg! Trevlog helg på er alla!

malinsminnen.blogg.se

En blogg om min resa med ett instabilt bäcken med förändringar i si-lederna-bechterews ankyloserande spondylit. En blogg om man tankar, känslor och allt. Livet!

RSS 2.0